• Voor uw wagenpark

  Eén centraal systeem, waarmee u voertuigen, gereedschappen, machines, computers of andere objecten kunt beheren. Volledig naar uw eigen situatie en behoeften in te richten. Een professioneel en gebruikersvriendelijk systeem voor materieelbeheer dat u alle informatie verschaft. Dat is Repond.

   

  Wie met Repond werkt houdt het overzicht en bespaart tijd. Want Repond:

      Sluit volledig aan op de dagelijkse praktijk van het materieelbeheer;
      Biedt u een gedetailleerd overzicht van de kosten of verbruik;
      Signaleert keuringen en biedt onderhoudsschema's per object;
      Biedt digitale dossiers per object;
      Leest tankbeurten automatisch in;
      Is eenvoudig te implementeren en te gebruiken;
      Genereert rapportages.

  2017-02-16_16-33-54.png2017-02-16_16-35-42.png2017-02-16_16-32-59.png
 • Overzichtelijk en intuïtief

  Repond is opgezet om uw wagenparkbeheer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodoende neemt het u veel werk uit handen. Bij het starten van Repond wordt een signaallijst getoond. Op deze lijst staan in de toekomst uit te voeren keuringen, beurten en andere zaken die niet vergeten mogen worden. De beurten kunnen op tijd of op kilometerstand worden gesignaleerd. Naast het signaalscherm zijn er ook diverse rapporten uit te draaien op basis waarvan een werkplaatsplanning gemaakt kan worden.

  2017-02-16_16-38-50.png2017-02-16_16-32-59.png

 • Verbruik in beeld

  Repond heeft koppelingen met alle bekende brandstofleveranciers. Als we uw leverancier er niet bij hebben staan maken we een inleesmodule op maat. Meerdere soorten tankpassen worden automatisch ingelezen. Dus heeft u bijvoorbeeld een DKV pas voor het buitenland en een Shell-pas voor Nederland, dan is dat geen probleem. In Repond komen deze samen. En wisselt u van leverancier? Dan ruilen we de inleesmodule gewoon om!

  2017-02-16_16-36-49.png

  De voordelen van het automatisch bijhouden van het verbruik ligt bij grote bedrijven: als u voor tientallen tankbeurten per dag handmatig het verbruik in moet voeren dan heeft u er al snel een dagtaak aan. Ook bedrijven met een kleiner wagenpark kunnen er echter groot voordeel aan hebben: met de automatische inlezing zijn fouten in het doorvoeren van verbruik uitgesloten. Zo weet u met Repond dat uw brandstofverbruik correct en overzichtelijk te raadplegen is.

 • Kosten in beeld

  Alle kosten die met het wagenpark te maken hebben kunnen worden ingevoerd of ingelezen in Repond. Onderhoudskosten, afschrijving, kosten in verbruik en reparaties, alles wordt in Repond ondergebracht zodat u het overzichtelijk in beeld heeft. Koppelingen met boordcomputers, financiële systemen, in Repond komt het allemaal samen. U heeft zo een compleet overzicht van de kosten. Het programma levert u niet alleen de kosten per kilometer, maar het kan ook de kosten per draaiuur voor u aanleveren. Geen zorgen meer over hoeveel een bepaalde vrachtwagen u nu eigenlijk kost en of u wel alle kosten in de berekening meeneemt. Ritplan maakt voor u een berekening waarbij u uit kunt gaan van de compleetheid en juistheid van het kostenplaatje.

  2017-02-16_16-36-49.png

 • Magazijn in beeld

  Wanneer er een werkplaats met een gesloten magazijn is zal er behoefte bestaan om ook het voorraadbeheer op orde te hebben. Daarvoor hebben we in Repond een magazijnmodule ontwikkeld. Eenvoudig, maar prima geschikt om uw voorraad op peil te houden en op tijd te bestellen, zodat u niet met lege handen aan een reparatie begint.

  2017-02-16_16-34-50.png

 • Naadloze integratie

  Automatisering is een belangrijke manier om kosten te drukken en tijd te sparen. In Repond kunnen er koppelingen met brandstoffenleveranciers zoals Shell, BP, AVia, Texaco, Tinq, Tango etcetera. Ook koppelingen met boordcomputers, zodat kilometerstanden kunnen worden ingelezen. Het handmatig invoeren van tellerstanden bij tanken is dan niet meer nodig! Zo heeft u geen extra uren nodig om alles met de hand in te voeren, maar kunt u dit overlaten aan Repond. Foutloos en snel heeft u zo alle benodigde informatie voor uw wagenparkbeheer paraat.

 • Ondersteuning

  EVO informatietechnologie heeft een professionele helpdesk die haar klanten goed kent. Dat betekent dat vragen direct en adequaat beantwoord kunnen worden. Geen telefoonscripts die moeten worden "afgewerkt", maar een kundige en snelle manier om u verder op weg te helpen. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren. Wij zijn er trots op dat onze helpdeskmedewerkers zich volledig op de programma's kunnen richten die vanuit EVO-it aangeboden worden. Ze hebben verstand van zaken, staan dicht bij de ontwikkelaars en maken in de meeste gevallen zelfs persoonlijk deel uit van het ontwikkelaarsteam.

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik met Repond ook gereedschap registreren?

  Ja, Repond kan niet alleen voor wagenparkbeheer worden ingezet, maar ook voor gereedschappen, machines, intern transportmateriee, gebouwen, computers etc.

  Hoe lang duurt de implementatie van Repond?

  Repond is in één dagdeel operationeel. Installatie en uitleg in een halve dag, daarna direct aan de slag. Wanneer Repond een tijdje wordt gebruikt komen er ongetwijfeld vragen. Daarom komen we nog een keer terug om te bekijken hoe alles loopt, de vragen te beantwoorden en tips te geven over het gebruik van Repond.

  Is Repond duur?

  Nee, doordat Repond modulair is opgebouwd kiest en betaalt u dus enkel voor de modules die u gaat gebruiken. evofenedex-leden krijgen bovendien korting op de aanschaf.

  Kan ik gegevens uit mijn huidige systeem inlezen?

  Als het om een eenmalige actie gaat (conversie), dan doen wij dat voor u. Als het gaat om een koppeling maken we die voor u, zodat u die steeds kunt gebruiken.

  Met welke tankpassystemen kan Repond koppelen?

  Met Repond kunnen de meest voorkomende tankpassystemen worden ingelezen. Ook eigen pompen kunnen worden gekoppeld. Als de koppeling niet standaard beschikbaar is, dan maken we die voor u.

  Kan Repond worden gekoppeld aan een boardcomputer?

  Repond kan gekoppeld worden aan de meeste boardcomputers. We lezen dan de kilometerstanden in zodat een nauwkeurige verbruiksmeting kan worden gemaakt.

  Met wat voor database werkt Repond?

  Repond werkt met een interne database van Elevate Software: dblsam. Er wordt door Repond dus niet gecommuniceerd met een externe database. Er zijn ook geen licenties nodig voor dblsam en er hoeft geen aparte software voor te worden geïnstalleerd.

  Hoe werken de dossiers in Repond?

  Het dossiersysteem in Repond bestaat uit links, die in een boomstructuur kunnen worden gerangschikt. Het is een verzamelplaats van links die worden gekoppeld aan items (bijvoorbeerd voertuigen) of registraties (bijvoorbeeld een reparatie of een keuringsrapport).

  Bij het instellen van de dataset kan worden aangegeven welke directory de dossiers bevat. Wanneer de directory verplaatst wordt kunnen de dossiers in één keer weer gekoppeld worden.