Hoogwaardig vlees, hoogwaardig geleverd

Voordat het heerlijke stuk vlees in een restaurant op uw bord ligt, heeft het een hele reis achter de rug. Grote kans dat Nice to Meat BV verantwoordelijk is voor uw sappige biefstuk. Deze Amsterdamse slager is tegenwoordig in Almere gevestigd en levert niet alleen in Nederland, maar vindt ook in het buitenland gretig aftrek. Dit is niet voor niets: niet alleen het vlees is van hoogwaardige kwaliteit, ook aan de strenge eisen van klanten wordt ruimschoots voldaan.

 

Nice to Meat is een zeer exclusieve slager. Toch willen ze ook de gewone restaurants die niet per se tot de culinaire top horen van goed vlees voorzien. Om dit te realiseren, geven ze drie verschillende keurmerken aan hun vlees: classic, select en gold. Gold wordt aan de echte toprestaurants geleverd, select bij de hoogwaardige restaurants en classic is voor een breder klantenbestand weggelegd. Alles is van hoge kwaliteit, maar de exclusiviteit verschilt per label.

 

De service blijft bij alle labels hetzelfde: klantgericht en stipt. Bij het leveren van deze service is Ritplan een belangrijk ondersteunend programma.

Op kwaliteit en service mag er niet beknibbeld worden. Daarom is het belangrijk om op andere vlakken zo efficiënt mogelijk te werken. Dit is niet zo makkelijk: een simpelweg efficiënte route van A naar B is niet voldoende, de klanten hebben op verschillende momenten hun producten nodig. Om toch een goede, zo goedkoop mogelijke planning te maken, gebruiken ze bij Nice to Meat Ritplan. Hun ERP-systeem Reflex werkt samen met Ritplan, zodat de ritten in de planner ingelezen worden en direct naar de Tomtoms in de voertuigen gestuurd worden. De uitdagende planning wordt zo een stuk overzichtelijker voor zowel planner als chauffeur.