Joh. van Buuren wint een TomTom

Tijdens de ICT & Logistiekbeurs op 9 november heeft dhr. Joshua van Buuren in de stand van EVO-it en CQM meegedaan aan het logistieke spel en de hoofdprijs van de dag gewonnen: een TomTom Business 7150. In combinatie met de TomTom Link wordt het mogelijk opdrachten te sturen van en naar het voertuig en kan het voertuig gevolgd worden, zodat klanten tijdig geïnformeerd kunnen worden over mogelijke vertragingen. En uiteraard zit er truck navigatie op.

Winnaar beursspel
Joh. van Buuren is een verhuisbedrijf met karakter, al jarenlang een vertrouwde naam in de branche, gevestigd in Delft en gespecialiseerd in het uitvoeren van verhuizingen in alle vormen.
Dhr. van Buuren: “Iedere verhuizing is uniek: andere mensen en omstandigheden, verschillende locaties, een wisselende moeilijkheidsgraad en daarom iedere keer een specifieke aanpak.”.
Bij een verhuizing komt vaak meer kijken dan men denkt. Daarom biedt Joh. van Buuren alle mogelijke diensten aan die tot hun beschikking staan. Zij beschikken bovendien over de modernste verhuiswagens, mobiele verhuisliften en ander materiaal om de verhuizing tot een succes te maken. De TomTom Business vormt hierop een welkome aanvulling.