Top Movers met een topplanning

Elk bedrijf is uniek en heeft zijn eigen verwachtingen en eisen bij hun transport. In sommige gevallen moeten we bij EVO-it goed kijken op welke manier onze software bij een klant op zijn plaats is, zodat we gericht en eerlijk advies kunnen geven. Top Movers is hier een uitstekend voorbeeld van. Het bedrijf is een samenwerkingsverband van zeventien erkende verhuizers. Het heeft vestigingen verspreid over het hele land, met zowel particulieren als bedrijven als afnemers van hun diensten.

Top Movers beperkt zich niet tot het verhuizen van goederen van punt A naar B. Ze bieden service in het bezorgen, monteren van meubelen, opslagmogelijkheden en de expertise van vakmensen, met behulp van modern materieel.
Dit vereist een dynamische planning. Het aantal klanten steeg en het doorvoeren van alle data gebeurde nog met de hand. Daarom ging Eric de Ruijter, directeur van Top Movers, op zoek naar software die de planning kon ondersteunen. Gebruiksvriendelijkheid, beperkte systeemeisen en beheersbare onderhoudskosten; hij had duidelijke eisen voor het programma. Hierdoor ontstond een diepgaand overleg tussen EVO-it en Top Movers.

Wij van EVO-it zien onszelf niet als een winkel die enkel een product verkoopt. We kijken in hoeverre ons programma bij een bedrijf past en of het echt een meerwaarde biedt voor hun planning. Na veel gesprekken kwamen zowel Top Movers als EVO-it tot de conclusie dat implementatie van Ritplan een goed idee was. Er werden ideeën en wensen uitgewisseld en we begeleidden Top Movers in het gebruik van Ritplan, zodat het goed aansloot op hun behoeften. In de woorden van De Ruijter: “Als er tijdens de implementatie geen wrijving is krijg je niet het optimale resultaat”, het resultaat dat we dankzij deze dialoog hadden bereikt.

Ritplan sluit nu zo goed aan op de wensen van Top Movers dat ook directe partners van het bedrijf om het programma vragen. Die zijn wij natuurlijk zo goed mogelijk van dienst. We kijken naar de behoeften van een bedrijf en in hoeverre onze programma’s daarbij passen. Vervolgens geven we eerlijk advies, in samenwerking met de klant, zijn visie, wensen en verwachtingen.