Verzorgd door Gebr. Vermeer

Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft een duidelijke slogan: “We take care of your machinery”. Als specialistisch, industrieel verhuizer/vervoerder is het een slogan die direct aangeeft hoe het bedrijf tegen moeilijke transportklussen aan kijkt. Veiligheidsplannen en projectplannen zorgen ervoor dat ze, ook al is het bedrijf relatief klein in de industrie, bijzonder hoge kwaliteit leveren voor hun klanten. Bij Gebr. Vermeer demonteren en monteren ze je machinerie zonder problemen. Om deze kwaliteit te kunnen bieden, overzien ze hun eigen materieel en wagenpark met Repond.

Als je door Gebr. Vermeer’s versie van Repond kijkt, is het al snel duidelijk waarom het programma een voordeel biedt. Ze hebben ondertussen een paar duizend stuks materieel in de database. Jennifer Swinkels [administratief medewerker] spreekt: “Voordat we met Repond werkten, hielden verschillende personen elk hun eigen Excel-sheet bij. Nu hebben we alles ondergebracht in Repond. Iedereen kan hier gebruik van maken, van onderhoud tot keuringen. Alle belangrijke informatie zoals kentekenbewijzen, ontheffingen, handleidingen maar nog veel meer, is makkelijk te raadplegen. Het programma informeert ons zelfs over aankomende keuringen (van APK tot VCA) en onderhoudssignalering.”

Vanuit een goed georganiseerd materieelbeheer, dat ze bij Gebr. Vermeer Industrial Movements al kenden, maar met Repond een stuk makkelijker is geworden, leveren ze transportdiensten van hoge kwaliteit. Ze zijn verregaand gespecialiseerd en werken nationaal en internationaal. Ze regelen transport, opslag en verhuur van verschillend materieel, zoals bijvoorbeeld speciale heftrucks. Zo ontzorgen ze hun klanten bij grote projecten, van laadkranen en heftrucks tot calamiteitenlogistiek. Onder de motorkap is Repond een onmisbaar programma geworden, waarmee het materieel overzichtelijk bijgehouden wordt.

Gebr. Vermeer Industrial Movements zorgt voor úw machinepark en Repond zorgt voor hún materieelbeheer.