Een goed ingerichte planning bij Bisley

Het uitbesteden van vervoer lijkt op het eerste gezicht aantrekkelijk. Geen eigen beheer van voertuigen en geen planners nodig om de producten bij de klant aan te leveren. Toch weegt dit meestal niet op tegen de voordelen van eigen vervoer. Zelfs bij een groot bedrijf als Bisley, een multinational die kantoormeubilair maakt en levert, merkten ze dat eigen vervoer een betere optie is dan uitbesteding.

Zaim Soysal, die als assistent controller bij de afdeling boekhouding is begonnen, plant nu op de afdeling logistiek met Ritplan. Hij vertelt: “Logistiek heeft mij altijd geïnteresseerd, omdat geen dag hetzelfde is. Dit was al zo toen we werkten met een grote landkaart waar we bonnen op prikten. Toen we overgingen op Ritplan konden we meer aan met de planning en blijft het nog steeds een boeiend vak.”. Met het programma van EVO-it kan Zaim efficiënt werken: “Door het vervoer met Ritplan in eigen hand te houden, kunnen we kwaliteit garanderen, kunnen we makkelijk vooruit plannen en zijn de routes simpelweg beter en hierdoor goedkoper.”.

Ook het klantcontact is makkelijker te onderhouden. Met de koppeling van Ritplan met het door Bisley gebruikte ERP-pakket Exact is er bijvoorbeeld een gebruiksvriendelijke e-mailmodule beschikbaar. Hiermee creëren ze eenvoudig een sjabloon waar alle belangrijke informatie automatisch aangepast wordt op de specifieke bestelling. Hierdoor hoeft Zaim niet alle klanten individueel te benaderen, maar kan hij met een druk op de knop iedereen op de hoogte houden. Bovendien: als een order aangepast moet worden, kan hij met nog een druk op de knop een gewijzigde e-mail versturen naar alleen de klanten voor wie dit belangrijk is.

Met een gepassioneerde planner, ondersteund door Ritplan, biedt Bisley een hoogwaardige service aan haar klanten. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw kantoor prachtig ingericht is, met meubilair van kwaliteit, dat met aandacht voor uw behoeftes netjes en op tijd geleverd wordt.