EVO-it 25 jaar

Het jaar is al bijna ten einde, maar dat neemt niet weg dat we als EVO informatietechnologie dit jaar al 25 jaar (eigenlijk al langer in EVO-verband) actief zijn, met name voor bedrijven met eigen vervoer. In het begin, als afdeling binnen de toenmalige EVO, zijn door ons diverse programma’s ontwikkeld om de EVO-leden handige tools te bieden voor hun logistieke processen. Inmiddels hebben vele honderden bedrijven hier dagelijks profijt van. En met name in de IT-wereld betekent een bedrijf dat 25 jaar bestaat, dat we niet stilzitten!

Er is veel ontwikkeld in de loop der jaren en we zijn juist nu zeer actief met het ontwikkelen van de nieuwste software waarmee we de huidige én nieuwe gebruikers toekomstbestendige tools kunnen bieden. Er gaat nogal wat veranderen. Deze nieuwe software wordt verwacht in de loop van volgend jaar en wordt nóg flexibeler. Dat betekent voor nieuwe bedrijven dat zij eerder met de software kunnen werken en voor bestaande gebruikers betekent dit dat er minder hulp nodig is van hun in- of externe IT-capaciteit.

Zoals we in de afgelopen jaren onze programma’s steeds hebben verbeterd, zijn er af en toe momenten waarop alles op de schop gaat om een compleet nieuw systeem op te zetten. Dat is een enorme uitdaging, omdat niet alleen gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken, maar ook dat de programmeurs zich deze nieuwe technieken eigen moesten maken. En dat is zeer goed gelukt!

We zijn dan ook van plan om volgend jaar een aantal bijeenkomsten te organiseren waar we de nieuwe software zullen presenteren. Uiteraard hebben we rekening gehouden met bedrijven die niet direct willen overstappen op deze nieuwe versie. We blijven de bestaande versie dan ook gewoon onderhouden en updaten, maar we zijn er ook van overtuigd dat, wanneer u de nieuwe versie in werking hebt gezien, u direct overtuigd zult zijn van de voordelen ervan. Op naar 2022 dus!