Terugblik 2017 en nieuwe ontwikkelingen in 2018

Software

Dit jaar en ook volgend jaar staat in het teken van een volledige vernieuwing van onze software: Ritplan voor rittenplanning én Repond voor wagenpark-/materieelbeheer. Dat doen we eens in de zoveel jaar. Alle kennis die is opgebouwd in de afgelopen jaren wordt dan in een compleet nieuwe versie opgenomen met daarbij natuurlijk de nieuwe ideeën die we hebben en die onze klanten hebben aangegeven. Een nieuwe versie betekent in die zin dus niet helemáál opnieuw beginnen, maar in de praktijk is het dat wel.

E-mailModule

Ook hebben we in 2017 een nieuwe E-mailmodule uitgebracht. Daar gaan we in 2018 nog de nodige aandacht aan besteden, dus u hoort nog van ons. Het grote voordeel van de E-mailmodule is dat het versturen van E-mails gratis is. Eerder ontwikkelden we een sms-module, maar het sturen van sms’jes kost natuurlijk geld. Bovendien kan het format van een E-mail door u zelf worden bepaald. Bij wijziging van de planning kunnen er automatisch E-mails worden verstuurd naar die klanten waarvan het nieuwe aflevertijdstip zodanig is gewijzigd dat het niet meer binnen het reeds aangekondigde tijdsblok valt. Hiermee worden uw klanten optimaal geïnformeerd, en bespaart het u veel tijd doordat klanten u niet meer hoeven te vragen wanneer een chauffeur langskomt.

Emballage

In 2017 is al veel gewerkt met de app voor emballagebeheer. Ook dat is iets waarvoor we graag een keer bij u langskomen om de mogelijkheden te demonstreren. Het bespaart veel tijd en verkleint de kans op fouten aanzienlijk. Een aantal bedrijven gebruikt deze app al volop, zodat er inmiddels voldoende praktijkervaring mee is opgedaan. U kunt met deze app real time uw emballage bij uw klanten bijhouden én de chauffeur weet wat hij bij een klant aan emballage kan verwachten. Was de app in 2017 alleen beschikbaar voor Android telefoons, begin 2018 kan deze ook gebruikt worden met de iPhone!