×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 718 niet laden

Nog meer grip op uw planning

Op dit moment is al in Ritplan te zien hoe ver de planning is gevorderd, maar het wordt nóg nauwkeuriger: dit jaar staat op het programma om in Ritplan de actuele voertuiglocaties te tonen op de kaart. Dit kan in combinatie met LMS (de chauffeursapp) of TomTom Webfleet (Ritplan Mobiel Manager RMM).

Met de mobiele telefoon is de GPS-locatie bekend. Deze wordt met een bepaalde frequentie doorgestuurd naar de backoffice van LMS. De backoffice stuurt de juiste locaties door naar Ritplan. Voor TomTom Webfleet gebruikers worden de door Webfleet doorgegeven locaties via RMM doorgestuurd naar Ritplan.

LMS bestaat uit een backoffice systeem met chauffeursapp die worden gebruikt om de proof of delivery (handtekening en foto’s) en de registratie van emballage vast te leggen. TomTom Webfleet is een boordcomputer-oplossing met track en trace waarmee veel ritinformatie kan worden vastgelegd. Zelfs een combinatie van LMS en TomTom is mogelijk, waarbij TomTom het navigatiedeel voor haar rekening neemt en LMS de administratieve afhandeling.