Op tijd keuren is niet het enige

Het klinkt vrij logisch: je kunt in de problemen komen als je voertuigen en ander materieel niet (op tijd) laat keuren. Toch is het niet voor niets dat bij een audit er gelet wordt op de manier waarop deze activiteiten worden gesignaleerd. Het gaat in dit geval niet om of het materieel op tijd gekeurd is, maar het proces naar de keuring staat centraal.

Met Repond word je automatisch bij het starten van het programma al geattendeerd op toekomstige keuringen, zodat geen enkele keuring tussen de mazen van het net kan glippen. Veel bedrijven gebruiken nog een Excel spreadsheet waarop dit wordt bijgehouden. Dat is in feite een lijstje dat je steeds moet raadplegen. Hierom is er vaak veel extra informatie nodig om strategische keuzes te maken die niet in een spreadsheet naar voren komen.

Het vervangen van een voertuig bijvoorbeeld: wat zijn de kosten geweest, lopen de kosten gestaag op, is er sprake van veelvuldige stilstand? De antwoorden op deze vragen kunnen een waardevolle rol spelen bij de aanschaf van nieuw materieel. Excel-lijstjes maken dit proces onoverzichtelijk en gevoelig voor fouten. Zeker als deze lijstjes door verschillende medewerkers worden bijgehouden.

Repond biedt de oplossing voor dit probleem door de spin in het web van relevante informatie te zijn. Op basis van de informatie in Repond kunnen goede, strategische beslissingen genomen worden.

Daarom is Repond ook een multi-user programma, zodat iedere discipline in het bedrijf er zijn of haar informatie in kwijt kan en deze informatie desgewenst met gemak kan raadplegen. Uiteraard met autorisatiemogelijkheden.