Ritplan helpt bij groei

Wanneer de activiteiten van uw bedrijf zich uitbreiden, heeft dit gevolgen voor de distributie van uw producten. U moet bijvoorbeeld met hetzelfde aantal voertuigen meer klanten bedienen, dus dient er efficiënter te worden beladen en gereden. Het kan ook betekenen dat u uw wagenpark moet uitbreiden. Dan is direct de vraag: met hoeveel voertuigen, en met welke laadcapaciteit? Of u vermoedt dat uitbesteding van een deel van uw distributie de oplossing zal zijn. Ritplan kan u op verschillende manieren helpen.

Ritplan is een planningsysteem waarmee u uw producten op een zo efficiënt mogelijke wijze distribueert. Optimalisatie van uw ritten met Ritplan biedt 10% - 20% besparingspotentieel op uw kilometers en uren, terwijl de planning ook nog eens in kortere tijd wordt gemaakt.

Daarnaast kunt u de rekentools in Ritplan gebruiken om de voor- en nadelen te onderzoeken van de nieuwe distributiestructuren die zijn bedacht om de uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten op te vangen. Dit kunt u zelf doen, met ondersteuning van onze experts. Daarmee haalt en houdt u de kennis in huis, en kunt u ook eventuele nieuwe vragen beantwoorden, die de antwoorden op de eerdere vragen hebben oproepen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke toepassingen van Ritplan.