EVO-it

EVO informatietechnologie bv

Ruim 20 jaar geleden opgericht vanuit belangenbehartiger Evofenedex (voormalig EVO) en gespecialiseerd in logistieke software voor eigen vervoerders en verladers. Onze missie is het oplossen van problemen en het verbeteren van de logistieke prestaties van úw onderneming. Een team van specialisten helpt u verder om uw logistiek te verbeteren. We denken mee en betrekken de er praktijk volledig bij, want een implementatie van een programma moet naadloos aansluiten op de organisatie en niet andersom.

 

 
 
 
4
Praktisch

Slimme, eenvoudig te gebruiken software, die aansluit bij uw dagelijkse praktijk.

3
Begeleiding

Begeleiding bij de implementatie, waarna u direct met het systeem aan de slag kunt.

2
Support

Een helpdesk waar u terecht kunt met gebruiks- én inhoudelijke vragen.

1
Persoonlijk

Persoonlijke service van deskundige EVO-it medewerkers. Wij kennen alle klanten, nemen uw vragen en opmerkingen serieus en maken graag tijd voor u. 

 
 
 
 

Partners

logo evofenedex
Belangenbehartiger

EVO-Fenedex is de belangenbehartiger van verladers, ladingontvangers en eigen vervoerders, die opereren in de groot- en detailhandel, bouw, industrie, agrarische sector en zakelijke dienstverlening.

 
CQM
Wiskundige modellen

Center for Quantitative Methods BV. CQM heeft een hoogwaardige kennis van kwantitatieve modellen en is o.a. werkzaam op het gebied van ‘transport en distributie’ & ‘verkeer en vervoer’.

 
logo reflex2
Automatiseringsoplossingen

ReflexSystems biedt voor de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen. Het uitgangspunt is dat iedereen met hun systemen moet kunnen werken. Daarom is hun motto "Easy, for sure".

 
ttt logo small
Mobiele systemen

TomTom Telematics legt zich toe op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. Met ruim 720.000 abonnementen wereldwijd is TomTom Telematics een van de marktleiders.

 
logo AGP
Software voor handel en verhuur

AGP ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt al sinds 1977 branchespecifieke bedrijfssoftware voor handel, installatie, projecten en verhuur. Hiermee worden bedrijfsrocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd