Chauffeurs app: voor logistieke efficiëntie 

Voor het optimaliseren van uw eigen vervoer is een betrouwbare chauffeurs app geen overbodige luxe, maar een fundamenteel instrument voor een gestroomlijnde operatie. EVO-it biedt met de chauffeurs app een praktische oplossing die de dagelijkse taken van chauffeurs vereenvoudigt en de efficiëntie op de weg verhoogt. 

chauffeurs app

De voordelen van de chauffeurs app:

  • U krijgt een helder overzicht en beheert uw ritten met onze digitale ritlijsten. 
  • Betrouwbare routebegeleiding helpt u de snelste routes te vinden. 
  • U kunt leveringen vastleggen met digitale handtekeningen en foto's voor een complete administratie. 
  • Emballagebewegingen overzichtelijk bijhouden met emballagebeheer. 
  • Optimaliseer u uw laad- en losprocessen door middel van efficiënte barcode scanning. 

Vraag een demo aan

 

Deze eigen vervoerders maken gebruik van de chauffeurs app

Een chauffeurs app op maat

De chauffeurs app wordt door ons ingesteld op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Dit maakt onze oplossing niet alleen veelzijdig, maar ook kosteneffectief. 

De chauffeurs app werkt naadloos samen met onze transportplanning software (Ritplan), waardoor alle ritten real-time worden bijgehouden en indien nodig bijgestuurd. Dit zorgt voor een vloeiende communicatie tussen uw chauffeurs en de backoffice.

schermen

Compatibel met alle apparaten

Onze app is ontwikkeld voor zowel Android- als iOS-apparatuur, waardoor het een universele tool is voor al uw chauffeurs ongeacht het type smartphone dat zij gebruiken. 

Vraag een demo aan

chauffeurs app mobiel

Innovatie met LMS

Met de introductie van ons geheel vernieuwde Logistiek Monitoring Systeem (LMS) bieden we een nog grotere mate van flexibiliteit. Deze versie maakt het mogelijk om een gepersonaliseerd vragenscript te definiëren, waardoor de app voor elk bedrijf op maat gemaakt kan worden.

Of het nu gaat om het vastleggen van temperatuurdata, het registreren van voertuigschade, of het stellen van specifieke vragen onder bepaalde omstandigheden, LMS biedt dé oplossing. 

Een chauffeurs app die meegroeit met uw bedrijf 

De chauffeurs app van EVO-it staat voor een praktische, flexibele en toekomstgerichte aanpak van logistieke processen. Het is een essentiële schakel in het verbeteren van de dagelijkse logistieke activiteiten en het bieden van een solide basis voor groei en innovatie.  

barcode scannen

Aan de slag met de chauffeurs app

Kies voor onze chaufffeurs app om uw transport- en logistiek beheer te optimaliseren. Met onze geavanceerde technologie, gebruiksvriendelijke interface en gepersonaliseerde opties zijn we er zeker van dat we uw logistieke uitdagingen kunnen omzetten in succesverhalen. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.