Track & trace software voor het eigen vervoer 

In de dynamische wereld van transport en logistiek is real-time informatie niet alleen handig, maar echt onmisbaar. Bij EVO-it begrijpen we dat het hebben van volledige controle over uw transportprocessen van cruciaal belang is om efficiënt te werken en uw klanten tevreden te stellen. Daarom hebben we track & trace software ontwikkeld die niet alleen uw planning in real-time volgt, maar ook automatisch uw klanten en team op de hoogte houdt. Op die manier maken we het voor u gemakkelijker om de best mogelijke service te bieden. 

track en trace header

De voordelen van track & trace met LMS:

  • Volledig digitale werkomgeving.
  • Voortgang van de ritten real-time volgen.
  • Real-time wijzigingen doorsturen naar de chauffeur.
  • Eenvoudige data terugkoppeling naar uw hoofdsysteem.
  • Analysemogelijkheden van praktijk versus planning.
  • Kostenberekening met gegevens uit de praktijk.
  • Gedurende de dag grip houden op de planning.

Vraag een demo aan

 

Deze eigen vervoerders maken gebruik van LMS

Volledige integratie 

Het volledig vernieuwde Logistiek Monitoring Systeem (LMS10) biedt u een gepersonaliseerde ervaring. Met de vernieuwingen krijgen planners en de verkoopafdeling real-time inzicht in de rituitvoering. Hierdoor wordt tijd bespaard, maar zorgt er ook voor dat klanten proactief of de hoogte worden gehouden, waardoor eventuele frustraties worden verminderd. Wij streven ernaar om uw dagelijkse processen soepeler te laten verlopen en de tevredenheid van uw klanten te verhogen. 

Chauffeursapp 

Onze LMS track & trace app is een gamechanger voor chauffeurs onderweg. Het stelt hen in staat om digitale ritlijsten te raadplegen, navigatie te gebruiken, en digitale handtekeningen en foto's toe te voegen. Dit verhoogt de nauwkeurigheid van leveringen en biedt een ongeëvenaarde transparantie in het leveringsproces. 

Vraag een demo aan

track en trace app

Naadloze klantcommunicatie 

Met de integratie van onze Ritplan- en LMS-systemen wordt klantcommunicatie gestroomlijnd. Klanten worden automatisch op de hoogte gehouden van aflevertijden en eventuele vertragingen. Ze ontvangen ook hun persoonlijk ondertekende afleverbonnen direct in hun inbox. 

app

Real-time inzichten 

Met onze track & trace software heeft u altijd up-to-date informatie over waar uw chauffeurs zich bevinden, net als gedetailleerde gegevens over stops en eventuele wachttijden. Dit geeft u de mogelijkheid om bedrijfsvoering te verbeteren en snel in te spelen  op veranderingen. 

Emballagebeheer met zekerheid 

In het distributieproces is het verlies van emballage een veelvoorkomende uitdaging. Met onze chauffeursapp bieden we een oplossing die de registratie van emballage vereenvoudigt, zodat u volledige controle heeft en inzicht krijgt in de emballagesaldi bij uw klanten. Hierdoor hoeft emballagebeheer geen zorg meer te zijn. 

barcode scanning

Barcode scanning voor foutloze leveringen 

Met de chauffeursapp van EVO-it heeft u de mogelijkheid om barcodes te scannen, waarmee zendingen nauwkeurig kunnen worden getraceerd. Hiermee wordt de klanttevredenheid verhoogd doordat het aantal fouten, klachten en retourzendingen afnemen.  

De kracht van proof of delivery 

Onze Proof of Delivery-oplossing maakt het registreren van ontvangstbewijzen eenvoudig. Met functies zoals digitale handtekeningen en het koppelen van foto's aan leveringen, wordt uw leveringsproces soepeler en transparanter dan ooit. 

scannen bij klant

Aan de slag met Track & Trace

Met de track & trace software van EVO-it blijft u altijd een stap voor. Onze technologie stelt u in staat om de exacte route van uw chauffeurs te volgen en gedetailleerde rapporten te ontvangen over rijtijden en wachttijden. Dit leidt tot een verbeterde bedrijfsvoering en een verhoogde efficiëntie. 

Neem contact op en behoud controle, optimaliseer uw processen en leg de basis voor een toekomst waarin tijdige leveringen en klanttevredenheid centraal staan.