Onze partners

  • We streven naar een langdurige relatie, niet alleen met onze klanten, maar ook met samenwerkingspartners.
     
  • Leveranciers van ERP/WMS systemen waarmee we
    een standaard koppeling kunnen realiseren kunnen altijd ontact met ons op te nemen.

 

 

Onze partners

evofenedex

evofenedex is de belangenbehartiger van verladers, ladingontvangers en eigen vervoerders, die opereren in de groot- en detailhandel, bouw, industrie, agrarische sector en zakelijke dienstverlening.

CQM

CQM helpt organisaties om complexe processen inzichtelijk te maken. Met kwantitatieve modellen creëren zij de structuur om factbased beslissingen te nemen en processen te analyseren. Zo verbeteren zij product- en procesinnovatie

FoodIndustrieExperts

Vijf gedreven spelers binnen de foodbranche leveren elk een eigen specialisme op het gebied van wegen, bedrijfsnetwerken, verpakken, transport(planning), software, automatisering en communicatie. De gezamenlijke focus ligt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen de (vers) foodbranche met als doel een totaaloplossing voor de klant te kunnen bieden. Een jaarlijks kennisevent is een wezenlijk onderdeel van deze totaaloplossing.

Webfleet

Webfleet legt zich toe op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. Met ruim 720.000 abonnementen wereldwijd is Webfleet een van de marktleiders.

TomTom Global Content

Leverancier van onder meer wegennetwerken: de beste die er zijn!

ReflexSystems

ReflexSystems biedt voor de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen. Het uitgangspunt is dat iedereen met hun systemen moet kunnen werken. Daarom is hun motto "Easy, for sure".

Kerridge

Kerridge ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt al sinds 1977 branchespecifieke bedrijfssoftware voor handel, installatie, projecten en verhuur. Hiermee worden bedrijfsrocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd

SnelStart

Slimmer werken met SnelStart is waar zij voor staan. Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen ze ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsprocessen te managen.