Partners

 
evofenedex
Belangenbehartiger

EVO-Fenedex is de belangenbehartiger van verladers, ladingontvangers en eigen vervoerders, die opereren in de groot- en detailhandel, bouw, industrie, agrarische sector en zakelijke dienstverlening.

 
CQM
Wiskundige modellen

CQM helpt organisaties om complexe processen inzichtelijk te maken. Met kwantitatieve modellen creëren zij de structuur om factbased beslissingen te nemen en processen te analyseren. Zo verbeteren zij product- en procesinnovatie

 
logo reflex2
Automatiseringsoplossingen

ReflexSystems biedt voor de foodindustrie intelligente automatiseringsoplossingen. Het uitgangspunt is dat iedereen met hun systemen moet kunnen werken. Daarom is hun motto "Easy, for sure".

 
Webfleet klein website
Mobiele systemen

Webfleet Solutions legt zich toe op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. Met ruim 720.000 abonnementen wereldwijd is Webfleet Solutions een van de marktleiders.

 
logo AGP
Software voor handel en verhuur

AGP ontwikkelt, verkoopt, implementeert en ondersteunt al sinds 1977 branchespecifieke bedrijfssoftware voor handel, installatie, projecten en verhuur. Hiermee worden bedrijfsrocessen geautomatiseerd en geoptimaliseerd

 
s for software
Slimme koppelingen met Snelstart

Slimmer werken met SnelStart is waar zij voor staan. Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen ze ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsprocessen te managen.