Optimale transportplanning

Kenmerkend voor het eigen vervoer is de behoefte om van begin tot eind zelf het klantencontact te behouden. Het genereren van een optimale transportplanning tegen zo laag mogelijke kosten vormt hierin een grote uitdaging. Zo willen uw klanten vaak dat er liever vandaag nog bezorgd wordt dan morgen, maar uiteraard wel binnen de toegestane tijdafspraken.

Wij van EVO-it bieden hiervoor de perfecte transportplanning die rekening houdt met alle mogelijke randvoorwaarden zoals tijdafspraken, spoedorders, voertuigbeperkingen en seizoensinvloeden. Hiermee bent u in staat om de focus te behouden op de kernactiviteiten van uw bedrijf, verlaagt u uw transportkosten en behaalt u een hogere klanttevredenheid; "Met Ritplan worden de ritten geoptimaliseerd, wat binnen een maand al een forse besparing opleverde." (Danny Englebert, Peitsman). Ontdek de specifieke mogelijkheden van Ritplan transportsoftware hier.

 


Ontdek de mogelijkheden

 


Kiss

 
"Toen met Ritplan gepland werd bleek al gauw dat een van de drie voertuigen niet meer nodig was. Bovendien kan de planning nu in maar 10 minuten worden gemaakt. Dat is heel handig, omdat we de laat binnengekomen orders nu nog kunnen verwerken. Al met al heeft Ritplan ons dus een flinke besparing opgeleverd."

~ Jouwert Turkstra, Simon de Haas ~