Optimale transportplanning

Sneller een efficiënte en flexibele transportplanning maken en bovendien 10 tot 15% besparen op uw transportkosten? Dat kan met Ritplan transportsoftware. Onze plansoftware is speciaal ontwikkeld voor het eigen vervoer en stelt u in staat om geheel automatisch, maar altijd onder het toeziend oog van de planner, de volledige distributie optimaal te plannen. Beschikbare kennis en informatie over de planning kunt u eenvoudig vastleggen en nuttige managementinformatie wordt duidelijk overzichtelijk weergegeven.

De werking is als volgt: U laadt met één handeling alle adressen en orders met de mogelijke randvoorwaarden en vervolgens levert Ritplan transportsoftware een optimale transportplanning op huisnummerniveau waarbij u zelf de gewenste manier van plannen kunt instellen (bijvoorbeeld met of zonder basisroutes of rayons, en dag- of periodeplanningen). Zijn er gedurende de rit onvoorziene omstandigheden, zoals spoedorders of vertragingen? Ritplan transportsoftware berekent geheel opnieuw de optimale routeplanning en kan vernieuwde aankomsttijden direct per mail of sms naar uw klanten versturen.

Indien u de geplande routes volledig digitaal wilt doorsturen naar uw chauffeurs, kijk dan naar onze track and trace applicatie voor zowel smartphone als boordcomputer.

 


Demonstratie aanvragen 

 


Transportplanning Ritplan

 

Transportplanning met Ritplan

 

Met transportsoftware van EVO-it:

  • Blijft de planner de baas
  • Informeert u uw klanten via mail of SMS
  • Stuurt u ritten naar een app of boordcomputer
  • Volgt u de voortgang van uw planning
  • Heeft u een gebruiksvriendelijk systeem in huis
  • Bespaart u 10 tot 15% op uw transportkosten
  • Bepaalt u de distributiekosten per klant
  • Koopt u software bij de ontwikkelaar
 

 
 

 

Zie hoe wij uw proces optimaliseren:

Bekijk hoe uw systemen, Ritplan transportsoftware en de LMS track and trace app in elkaar overvloeien. In het procesoverzicht is te zien hoe de informatie wordt ovegedragen en welke terugkoppelmogelijkheden naar uw systemen mogelijk zijn.


Bekijk het proces   

Proces van orders tot complete transportplanning