dinsdag 14 maart 2023

Bedrijfsgroei optimaliseren: efficiëntie en kansen

Als het gaat om transport en logistiek wilt u zo efficiënt en effectief mogelijk te werk gaan. Onze Ritplan-software berekent niet alleen de meest efficiënte route maar zorgt er ook voor dat uw voertuigen optimaal worden beladen. Wanneer bedrijven starten met het gebruik van Ritplan merken ze soms zelfs dat ze met een voertuig minder toe kunnen! De groei van uw bedrijf hoeft niet te betekenen  dat uw wagenpark even snel moet meegroeien.

Efficiëntie

Door efficiënte rittenplanning kunnen er meer ritten worden gereden in dezelfde tijd, waardoor er meer omzet kan worden behaald. Bijkomende voordelen zijn besparingen op brandstof en op onderhoudskosten door met optimaal beladen voertuigen minder kilometers te rijden. Bovendien houdt een lager brandstofverbruik ook een lagere CO2-uitstoot in.

Kansen

Behalve het berekenen van zo efficiënt en effectief mogelijke ritten biedt Ritplan inzicht in de prestaties van het wagenpark en de chauffeurs. Door middel van rapportages en analyses kan er worden gekeken waar verbeteringen mogelijk zijn en waar nog kansen liggen voor groei.

Vraag een Ritplan-demonstratie aan en bespreek met ons welke voordelen Ritplan uw bedrijf kan bieden.