maandag 8 augustus 2022

Bereikbaarheid binnenstad

De bereikbaarheid van binnensteden zal in de toekomst aan steeds stringentere regels worden onderworpen. In de toekomst is het te verwachten dat alleen elektrische voertuigen of voertuigen op waterstof worden toegelaten. Hoe lossen we dat op met een automatische planning?

Normaal gesproken is het mogelijk om bij vaste klanten aan te geven welke voertuigtypen geschikt zijn om goederen af te leveren of op te halen. Maar wanneer de klanten van dag tot dag verschillen, bijvoorbeeld wanneer het consumentenleveringen betreft, dan is het handig wanneer op basis van de postcode direct een geschikt voertuigtype en/of tijdvenster aan een order kan worden gekoppeld.

Hiervoor hebben we voor Ritplan de module postcoderestricties ontwikkeld. Met deze module wordt tijdens het importeren van de orders de juiste voertuigtypen en tijdvensters aan een levering gekoppeld. Naast voertuigtypen en tijdvensters is het ook mogelijk om met deze module rayons te koppelen aan een postcodegebied. Daarmee wordt automatisch plannen met rayons mogelijk. Een handige module waarmee veel tijd kan worden bespaard. Meer informatie? Neem contact met ons op.