dinsdag 23 mei 2023

Chauffeursapp flexibel ingericht in LMS10

Eerder informeerden wij u al via onze Nieuwsbrief dat een geheel nieuwe versie in ontwikkeling was van ons Logistiek Monitoring Systeem LMS inclusief chauffeursapp. Sinds een paar maanden loopt hiervoor al een pilot en recent is LMS10 bij de eerste nieuwe LMS-gebruikers beschikbaar gemaakt. In de loop van dit jaar met uitloop naar 2024 zullen gebruikers overgezet gaan worden naar LMS10.

LMS op maat 

Een belangrijke verbetering in LMS 10 is dat de chauffeursapp veel flexibeler valt in te richten. In plaats van het activeren van functionaliteit door deze statisch aan te vinken, maakt LMS10 het mogelijk om in de app flexibel een vragenscript te definiëren.  

Hiermee kan voor elk bedrijf een unieke app worden gerealiseerd. Denk onder andere aan het registreren van de temperatuur, schade aan het voertuig, sleutelklanten, en bepaalde vragen die alleen gesteld hoeven te worden onder specifieke omstandigheden.

Met LMS10 is een toekomstbestendige chauffeursapp ontwikkeld die zeer flexibel is in te regelen voor elk type bedrijf. LMS10 is beschikbaar voor zowel Android als iPhone.