maandag 16 januari 2023

Competenties van medewerkers optimaal benutten

Bedrijven die te maken hebben met medewerkers die op basis van hun kennis bepaalde orders al dan niet kunnen uitvoeren, kunnen dit optimaliseren met Ritplan. Te denken valt aan servicemedewerkers die verschillende vaardigheden hebben. En die bovendien verspreid in het land zijn gestationeerd. Het is een lastige puzzel om op te lossen, omdat met zoveel variabelen rekening moet worden gehouden.

Serviceplanning

Ritplan is niet alleen geschikt om optimale distributieplanningen te genereren, maar kan ook bepalen wat de optimale indeling is voor de inzet van servicemonteurs, rekening houdend met tijdafspraken, competenties én de locatie van medewerkers. 

Dat betekent dat deze lastige puzzel snel en goed kan worden opgelost. Dat scheelt tijd voor de planning én biedt een efficiëntere inzet van de medewerker. Daardoor zijn er mogelijk minder medewerkers nodig om aan de behoefte te voldoen. En dat is in deze tijd waarin het niet makkelijk is om aan goed geschoold technisch personeel te komen, een welkome oplossing!