donderdag 21 maart 2024

 Track & Trace met de

LMS Chauffeursapp

Ons Logistiek Monitoring Systeem LMS biedt nu een geïntegreerde kaartweergave waarmee u real-time de locatie en de voortgang van uw voertuigen en ritten kunt volgen. Onze nieuwe tracking-functie biedt u een compleet overzicht van alle belangrijke activiteiten tijdens de rit, van de aflevering van goederen en het beheer van emballage tot het naleven van rij- e n rusttijden.

Dankzij deze technologie heeft u de controle over uw logistieke operaties binnen handbereik. U kunt de bewegingen van uw ritten op de kaart volgen en real-time updates ontvangen over de status van elke levering. De voortgang van de ritten wordt visueel weergegeven waardoor u een duidelijk en accuraat beeld krijgt van de efficiëntie van de rituitvoering. Wijzigingen in de planning kunnen zonder tussenkomst van de chauffeur worden doorgestuurd naar de chauffeursapp.

Aanpassing verwachte aankomsttijden

Een belangrijke toevoeging is de automatische aanpassing van verwachte aankomsttijden. Indien gewenst, kan deze informatie ook direct gedeeld worden met uw klanten via e-mail en WhatsApp of SMS dankzij onze integratie met Trengo. Dit betekent een optimale klantcommunicatie: uw klanten zijn steeds op de hoogte, wat herhaaldelijke vragen aan u over zendingen overbodig maakt.
Ons systeem werkt autonoom en past zich dynamisch aan, waardoor u en uw klanten altijd beschikken over de meest actuele informatie.