maandag 26 februari 2024

 Veiligheid voorop:

het belang van tijdig keuren

 

De naleving van keuringen is meer dan het aankruisen van een vakje op een lijst. Het is de ruggengraat van veilig operationeel beheer. Repond's actieve signaallijst is een op maat gemaakte, dynamische checklist die aangeeft wanneer een keuring nadert zodat deze op tijd kan worden uitgevoerd.

Een paar voorbeelden van zulke regelmatig terugkerende keuringen zijn:

 • APK-keuringen
  Voertuigen zijn de levensader van veel bedrijven. Een gemiste APK-keuring kan leiden tot onmiddellijke stilstand en financiële verliezen. Repond herinnert u tijdig wanneer de afspraken voor APK-keuringen dienen te worden gemaakt.
   
 • Kraankeuringen
  In de bouwsector is de veiligheid van kranen van levensbelang. In Repond worden de vereiste keuringen systematisch bijgehouden. U wordt automatisch gewaarschuwd wanneer actie moet worden ondernomen voor de volgende keuring, waardoor de veiligheid op de bouwplaats wordt gehandhaafd.
   
 • VCA-keuringen
  Persoonlijke certificaten zoals VCA zijn essentieel voor de veiligheid van medewerkers. Repond's herinneringssysteem zorgt ervoor dat u deze certificaten gemakkelijk up-to-date kunt houden.
   
 • Chauffeurskaarten en Rijbewijzen
  De geldigheid van persoonlijke documenten zoals chauffeurskaarten en rijbewijzen is cruciaal. Repond's signaleringsfunctie helpt bij het plannen van vernieuwingen voordat deze verlopen, om zo naleving te waarborgen en stilstand te voorkomen.

Veiligheid loont!

Met Repond wordt het risico op boetes, ongevallen en stilstand verminderd terwijl tegelijkertijd een cultuur van veiligheidsbewustzijn en -naleving wordt bevorderd.
Tijdige keuringen zijn niet alleen een administratieve noodzaak; ze bewijzen dat een bedrijf waarde hecht aan de veiligheid van zijn werknemers en de integriteit van zijn operaties.

Interesse in Repond? Vraag een vrijblijvende demo aan.