Repond beheersoftware

Raakt u door alle mogelijke bestanden en documentatie wel eens het overzicht kwijt van al het aanwezige materieel binnen uw bedrijf? Wilt u weten wat de precieze kosten zijn van uw materieel en op de hoogte zijn van alle keuringen? Dan is Repond beheersoftware iets voor u.

Repond beheersoftware is een speciaal ontwikkeld programma om een duidelijk overzicht te creëren van al het aanwezige materieel binnen uw bedrijf en deze informatie vervolgens terug kan koppelen aan de financiële en administratieve afdeling. Dit omdat Repond uiterst nauwkeurig de kostprijs kan berekenen van uw materieel, en geïntegreerd kan worden met diverse tankpassystemen en boordcomputers. Ideaal dus voor de registratie van al uw voertuigen en gereedschappen; “Door consquent alle voertuiggegevens te registreren, vallen afwijkingen sneller op en kunnen verbeteringen eerder worden ingezet. Dat bevordert duurzaamheid en kostenbesparing in de bedrijfsvoering.” (Bram Heyl, Bloemenhandel W.K. Heyl jr). U als gebruiker beslist zelf welke informatie belangrijk is en moet worden weergegeven in de interface. Ontdek hier alle mogelijkheden van Repond beheersoftware.


Ontdek de mogelijkheden

 


Wagenparkbeheer

 
"Repond geeft eenvoudig inzicht in de locatie van, of wie er verantwoordelijk is voor, een bepaald voertuig. Doordat het onderhoud van de voertuigen mede dankzij Repond op tijd wordt uitgevoerd en de onderhoudshistorie netjes is bijgehouden, kunnen we garantieclaims makkelijker onderbouwen."

~ Cathelijn Gerding, Brezan Automaterialen ~