Wagenpark- en materieelbeheer

- Volledig inzicht en controle.
- Voor het wagenpark én al het materieel.
- Professioneel asset management in de Cloud.
- Multi-user en modulair opgebouwd.

Vraag nu een demo aan!

Optimaal Beheer met Repond Software

Met Repond heeft u één krachtig systeem tot uw beschikking, ontworpen om uw wagenpark en materieel optimaal te beheren. Dit systeem past zich volledig aan uw specifieke behoeften en situatie aan, inclusief functionaliteiten zoals tankpasregistraties, diverse keuringen en onderhoudsregistraties. Repond is ontwikkeld om uw dagelijkse beheertaken te vereenvoudigen, of het nu gaat om wagenparkvoertuigen, gereedschappen, machines, computers of andere bedrijfsmiddelen.

Door gebruik te maken van Repond bespaart u kostbare tijd, behoudt u volledig overzicht en kunt u zich weer concentreren op uw kernactiviteiten. Het programma sluit naadloos aan bij uw dagelijkse werkzaamheden en kan eenvoudig geïmplementeerd worden. Ontdek hoe Repond u in staat stelt om niet alleen uw wagenpark, maar ook al uw andere bedrijfsmiddelen efficiënt te beheren.

Bram Heyl

Door consequent alle voertuiggegevens te registreren, vallen afwijkingen sneller op en kunnen verbeteringen eerder worden ingezet. Dat bevordert duurzaamheid en kostenbesparing in de bedrijfsvoering.

Bram Heyl Bloemengroothandel W.K. Heyl jr. B.V.

Repond:

  • Leest tankbeurten automatisch in
  • Sluit volledig aan op het dagelijks gebruik
  • Signaleert keuringen en biedt onderhoudschema's per object
  • Eenvoudig in implementatie en gebruik
  • Genereert overzichtelijke rapportages

 

 

Meer overzicht met Repond beheersoftware

Volledig Inzicht in Kosten en Verbruik

Repond biedt u een nauwkeurige en gedetailleerde opsomming van alle kosten die verband houden met uw wagenpark en materieel. Dit omvat niet alleen onderhoudskosten, afschrijvingen en brandstofverbruik, maar ook diverse reparatiekosten. Dankzij deze uitgebreide gegevens kan Repond automatisch de kostprijs per voertuig berekenen, wat u waardevolle input geeft voor zowel huidige als toekomstige bedrijfsanalyses.

Met Repond heeft u de middelen in handen om kostenefficiënte beslissingen te nemen en uw wagenparkbeheer te optimaliseren. Krijg grip op uw financiën en verbeter uw bedrijfsprestaties met de kosteneffectieve inzichten van Repond.


 

Vlekkeloze Samenwerking

Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde partijen zoals Shell, BP, Avia, Texaco, Tinq, Tango, Travelcard en Multitankcard, kunnen tankpasgegevens naadloos worden geïntegreerd in ons systeem. Bovendien werken we nauw samen met Webfleet en andere partners, waardoor alle relevante gegevens van uw boordcomputer, zoals locatiegegevens en kilometerstanden, moeiteloos gekoppeld kunnen worden aan de Repond beheersoftware.

Met deze naadloze integratie stroomlijnt u uw gegevensbeheer en maximaliseert u de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. 

 

Gebruiksvriendelijkheid staat centraal

Bij Repond is gebruiksvriendelijkheid de kern van onze aanpak. Zodra het programma wordt opgestart, verschijnt een signaallijst die verschillende waarschuwingen weergeeft met betrekking tot benodigde keuringen, reparaties, aanvragen, onderhoudsbeurten en andere acties die in de nabije toekomst moeten worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een intuïtieve en proactieve benadering van wagenpark- en materieelbeheer, waardoor u gemakkelijk grip houdt op alle essentiële taken en verantwoordelijkheden.


 

Maatwerk Materieelbeheer

In Repond kunt u al uw bedrijfsmiddelen eenvoudig organiseren in logische groepen. De stamkaarten zijn aanpasbaar naar uw eigen wensen met behulp van een database editor, waardoor het systeem op een persoonlijke en aangepaste manier kan worden gebruikt die aansluit bij uw specifieke behoeften. Dit geeft u de flexibiliteit om Repond af te stemmen op uw unieke vereisten en zorgt voor een gepersonaliseerd overzicht van uw materieel.

 

Efficiënt Onderhouds- en Keuringsbeheer

Repond Materieelbeheer software neemt het gedoe uit het onderhoud en de keuringen. Wanneer u het programma opent, ontvangt u tijdig waarschuwingen voor (VCA) keuringen, dankzij de volledig geautomatiseerde controles. Als u dat wenst, kunt u ook een lijst genereren met alle benodigde keuringen, of specifiek geselecteerde keuringen, voor een overzichtelijke aanpak. Dit betekent georganiseerd en zorgeloos onderhouds- en keuringsbeheer met Repond.


 

Doordachte vervanging van materieel

Bij beslissingen over nieuwe materieelinvesteringen is een solide onderbouwing vaak essentieel om de noodzaak ervan te rechtvaardigen. Met Repond beheersoftware kunt u eenvoudig alle financiële gegevens raadplegen in een helder overzicht en nauwkeurig berekenen wat de kosten zijn per voertuig of materieel over een bepaalde periode. Dit stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen over vervangingen en ervoor te zorgen dat uw investeringen rendabel en strategisch onderbouwd zijn.


 

Wat onze klanten zeggen