Wagenpark- en materieelbeheer

- Volledig inzicht en controle.
- Voor het wagenpark én al het materieel.
- Professioneel asset management in de Cloud.
- Multi-user en modulair opgebouwd.

Vraag nu een demo aan!

Repond beheersoftware

Repond is speciaal ontwikkeld om een duidelijk overzicht te creëren van al het aanwezige materieel binnen uw bedrijf. Deze informatie kan vervolgens teruggekoppeld worden aan de financiële en administratieve afdeling. Dit omdat Repond uiterst nauwkeurig de kostprijs kan berekenen van uw materieel. Repond kan geïntegreerd worden met diverse tankpassystemen en boordcomputers. Ideaal dus voor de registratie van al uw voertuigen en gereedschappen!

"Door consequent alle voertuiggegevens te registreren, vallen afwijkingen sneller op en kunnen verbeteringen eerder worden ingezet. Dat bevordert duurzaamheid en kostenbesparing in de bedrijfsvoering."

Bram Heyl, W.K. Bloemenhandel Heyl jr

 

Repond:

  • Leest tankbeurten automatisch in
  • Sluit volledig aan op het dagelijks gebruik
  • Signaleert keuringen en biedt onderhoudschema's per object
  • Eenvoudig in implementatie en gebruik
  • Genereert overzichtelijke rapportages

Wagenparkbeheer én materieelbeheer in één systeem

Eén systeem, waarmee u uw wagenpark optimaal kunt beheren. Volledig naar inrichting van uw eigen situatie en behoeften. Denk hierbij ook aan tankpasregistraties, alle soorten keuringen en het bijhouden van onderhoud. Repond is ontwikkeld voor het dagelijkse beheer van uw wagenpark, gereedschappen, machines, computers of andere objecten.

Door het gebruik van Repond bespaart u tijd, behoudt u gemakkelijk het overzicht en kunt u zich weer focussen op de kernactiviteiten. Het programma sluit volledig aan op de dagelijkse praktijk en is eenvoudig te implementeren. Ontdek hier de mogelijkheden om naast het wagenpark ook ander materieel te beheren in Repond.
 

Meer overzicht met Repond beheersoftware

Kosten en verbruik

Repond genereert een gedetailleerd overzicht van alle kosten aan uw wagenpark. Denk hierbij aan onderhoudskosten, afschrijvingen, kosten in verbruik en diverse reparatiekosten. Met deze informatie berekent Repond automatisch de kostprijs per voertuig, welke u effectief kunt gebruiken in huidige en toekomstige bedrijfsanalyses.


 

Naadloze integratie

Door onze samenwerking met onder andere Shell, BP, AVia, Texaco, Tinq, Tango, Travelcard en Multitankcard, kunnen tankpasgegevens direct gekoppeld worden met het systeem. Daarnaast werken wij nauw samen met o.a. Webfleet, zodat alle informatie van uw boordcomputer (bijvoorbeeld locatiegegevens en kilometerstand) gekoppeld kan worden met Repond beheersoftware.

 

Gebruiksvriendelijkheid

Repond is ontstaan met als doel om het wagenparkbeheer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer het programma wordt gestart, wordt er een signaallijst getoond waarop diverse waarschuwingen worden weergegeven over de vereiste keuringen, reparaties, aanvragen, beurten en overige zaken die in de nabije toekomst uitgevoerd dienen te worden.


 

Persoonlijk overzicht

Al uw materieel kan in Repond materieelbeheer ingedeeld worden in logische groepen. De stamkaarten kunt u zelf naar wens aanpassen met een database editor, zodat het systeem op uw eigen persoonlijke manier gebruikt kan worden.

 

Onderhoud en keuringen in beeld

Met Repond materieelbeheer software worden de controles voor het onderhoud volledig geautomatiseerd: wanneer het softwareprogramma wordt gestart krijgt u op tijd een waarschuwing voor (VCA) keuringen. Indien gewenst kan er ook een lijst worden uitgeprint waarop alle of alleen specifieke keuringen staan vermeld.


 

Vervanging

Bij investeringen in nieuw materieel is er vaak een grondige onderbouwing nodig om hiervan de noodzaak te kunnen aantonen. Met behulp van Repond beheersoftware kunt u alle financiële informatie terugvinden in een duidelijk overzicht en nauwkeurig berekenen wat de kosten per voertuig of per periode zijn.


 

Wat onze klanten zeggen