Repond materieelbeheer 

In de hedendaagse bedrijfsvoering is een efficiënt beheer van uw wagenpark en materieel cruciaal. EVO-it biedt met Repond materieelbeheer software die niet alleen veelzijdig en aanpasbaar is, maar ook naadloos aansluit bij de unieke behoeften van uw organisatie.  

Repond is hét antwoord op de complexiteit van modern materieelbeheer, waarbij gebruiksgemak en kostenbesparing hand in hand gaan. 

materieelbeheer header

De voordelen van materieelbeheer met Repond:

  • Een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw materialen (verbruiks-, kilometer- en draaiuurkosten, kosten van reparatie, schade en onderhoud). 
  • Signaleert afwijkingen in kosten of verbruik. 
  • Signaleert alle keuringen en biedt onderhoudsschema’s per object. 
  • Digitale dossiers per object. 
  • Leest de chauffeur tankbeurten automatisch in. 

Vraag een demo aan

materieelbeheer

 

Deze bedrijven  maken gebruik van Repond

Een allesomvattend systeem voor materieelbeheer

Repond is ontworpen om u een compleet overzicht te bieden van uw wagenpark en materieel. Het systeem omvat functionaliteiten zoals tankpasregistraties, diverse keuringen en onderhoudsregistraties, waardoor u een gedetailleerd inzicht krijgt in de status en prestaties van elk bedrijfsmiddel. Of het nu gaat om voertuigen, gereedschappen, machines of computers, Repond maakt het beheer eenvoudig en efficiënt. 

repond

Volledig inzicht in kosten en verbruik 

Repond biedt een nauwkeurige weergave van alle kosten die verbonden zijn aan uw materieel. Van onderhoud en afschrijvingen tot brandstofverbruik en reparaties, u krijgt een helder beeld van de totale kosten. Deze informatie is van onschatbare waarde voor het maken van kostenefficiënte beslissingen en het optimaliseren van uw materieelbeheer. 

Vraag een demo aan

kosten

Vlekkeloze samenwerking en integratie 

Onze samenwerking met toonaangevende leveranciers zorgt ervoor dat tankpasgegevens en boordcomputerdata zoals kilometerstanden moeiteloos worden geïntegreerd in Repond. Dit verhoogt de efficiëntie en zorgt voor een gestroomlijnd gegevensbeheer. 

schermen

Gebruiksvriendelijk en proactief beheer 

Repond is ontwikkeld met een focus op gebruiksvriendelijkheid. Bij het opstarten van het programma krijgt u direct een signaallijst met waarschuwingen voor aanstaande keuringen en onderhoud wat zorgt voor een proactieve aanpak van uw materieelbeheer. 

Gepersonaliseerd materieelbeheer 

De software biedt de mogelijkheid om uw materieel in logische groepen te organiseren en stamkaarten aan te passen met een database editor. Dit personaliseert het systeem en zorgt ervoor dat het perfect aansluit bij uw bedrijfsprocessen. 

keuring

Efficiënt onderhouds- en keuringsbeheer 

Met Repond wordt het beheer van onderhoud en keuringen een gestructureerd en zorgeloos proces. Het systeem biedt automatische herinneringen en de mogelijkheid om overzichten te genereren voor een georganiseerd beheer. 

Strategisch onderbouwde vervanging van materieel 

Repond stelt u in staat om financiële gegevens te raadplegen en de kosten per voertuig of materieelitem te berekenen. Dit helpt bij het maken van gefundeerde beslissingen over materieelvervangingen en zorgt ervoor dat uw investeringen rendabel zijn. 

Aan de slag met Repond

Met Repond materieelbeheer software van EVO-it krijgt u de controle terug over uw wagenpark en materieel. De software, die volledig in de Cloud draait, is een strategische partner in het beheren van bedrijfsmiddelen, waardoor u niet alleen tijd en geld bespaart, maar ook een solide basis legt voor de toekomst van uw bedrijf. De software is beschikbaar in een flexibele abonnementsvorm. 

Vraag vandaag nog een demo aan en ervaar zelf de voordelen van materieelbeheer met Repond.