Ritplan biedt Versvishandel Jan van As informatie

Teamleider Distributie Robbie Lust van Versvishandel Jan van As is verantwoordelijk voor de logistieke afdeling van de Versvishandel. Omdat in de loop van de nacht nog regelmatig orders van klanten binnenkomen, moeten de planners ’s ochtends vroeg nog de ritplanning optimaliseren. Om de leveringen in goede banen te leiden is een strakke planning cruciaal. Daarom maakt Robbie gebruik van TomTom Webfleet en Ritplan.

Informatie per klant

Bij Versvishandel Jan van As gebruiken ze Ritplan op een unieke manier. Er wordt goed gekeken naar de financiële informatie die Ritplan biedt. Doordat de voortgang van de rit getoond wordt, weet Robbie precies welke klanten hun levering hebben ontvangen, wat de aankomsttijden zijn bij klanten die nog bezocht moeten worden en welke kosten dit met zich meebrengt

Voetgangersgebieden

Robbie vertelt: “Soms bedienen we klanten in bijvoorbeeld voetgangersgebieden, waarbij meerdere leveringen bij dezelfde stop gedaan worden. Daarom moeten de chauffeurs goed de klanten aan- en afmelden op de TomTom Pro Tablet, zodat we een betrouwbaar beeld van de kosten per levering krijgen.”

 

Robbie Lust

Soms bedienen we klanten in bijvoorbeeld voetgangersgebieden, waarbij meerdere leveringen bij dezelfde stop gedaan worden. Daarom moeten de chauffeurs goed de klanten aan- en afmelden op de TomTom Pro Tablet, zodat we een betrouwbaar beeld van de kosten per levering krijgen.

Robbie Lust Jan van As