Bereikbaarheid buiten kantooruren: de SLA+

Wanneer de planning buiten kantooruren plaatsvindt is het wel zo fijn dat er toch hulp nabij is. Standaard hanteren we de SLA (Service Level Agreement), maar we hebben sinds een aantal jaren ook de SLA+. De naam zegt het al: het is een SLA, maar dan uitgebreider. Dat betekent dat we ook buiten kantooruren, in de weekenden én op feestdagen bereikbaar zijn tussen 7:00 u ’s morgens en 22:00 u ’s avonds.

Uiteraard is dit niet bedoeld voor helpdeskvragen, maar echt voor urgente storingen. Zie het als een soort verzekering die je hoopt nooit nodig te hebben, maar als de nood aan de man komt er wel is.
Gebruikers van onze programma’s die zo’n SLA+ hebben, worden na een melding binnen een uur te woord gestaan door een medewerker (meestal is dat een ontwikkelaar) die dan het probleem analyseert en probeert op te lossen.

 

Er zijn kosten aan deze extra service verbonden, net zoals bij een verzekering, maar daarvoor hebben we dan ook medewerkers beschikbaar die u buiten kantooruren kunnen helpen. Meer informatie? Klik HIER.