Duurzaam transport: rijden naar een groenere toekomst 

Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een noodzaak. Bij EVO-it bieden we softwareoplossingen aan die niet alleen de efficiëntie van uw eigen vervoer verhogen, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Onze systemen, Repond en Ritplan, zijn de sleutel tot een duurzamer transportbeheer. Daarnaast bespaart u met onze systemen per jaar 10 tot 15% op de transportkosten van uw eigen vervoer. 

duurzaam transport

De voordelen van Repond

 • Een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw materialen (verbruiks-, kilometer- en draaiuurkosten, kosten van reparatie, schade en onderhoud). 
 • Signaleert afwijkingen in kosten of verbruik. 
 • Signaleert alle keuringen en biedt onderhoudsschema’s per object. 
 • Leest de chauffeur tankbeurten automatisch in. 
 • Digitale dossiers per object. 

De voordelen van Ritplan

 • Maak sneller een efficiënte en flexibele transportplanning. 
 • Bespaar 10 tot 15% op uw transportkosten. 
 • Gebruiksvriendelijk systeem in de Cloud of op uw eigen server. 
 • Collega’s kunnen het werk van de planner makkelijk overnemen. 
 • Snel reageren op onvoorziene omstandigheden. 
 • Waardevolle managementinformatie altijd snel voorhanden. 
 • U heeft te maken met de ontwikkelaar, wat resulteert in een snelle reactietijd.

Vraag een demo aan

duurzaam transport

 

Deze bedrijven maken gebruik van
Ritplan en|of Repond

Milieubewust wagenparkbeheer met Repond 

Repond is onze materieel- en wagenparkbeheer software die u helpt bij het optimaliseren van het gebruik van uw eigen voertuigen. Door een gedetailleerd overzicht te bieden van onderhoud, brandstofverbruik en de operationele status van elk voertuig stelt Repond u in staat om proactief te handelen. Dit leidt tot een vermindering van onnodige uitstoot en draagt bij aan een langere levensduur van uw wagenpark.  

Door het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw wagenpark helpt Repond u niet alleen kosten te besparen, maar ook om uw bedrijf te verduurzamen. 

Efficiënte routes en minder CO2-uitstoot met Ritplan 

Ritplan, onze transportplanning software, is ontworpen om met één druk op de knop een complete planning voor alle ritten te maken waardoor uw leveringen tegen zo laag mogelijke kosten kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier zorgt Ritplan ervoor dat uw voertuigen minder kilometers maken en dus minder brandstof verbruiken. Dit resulteert in een significante vermindering van uw CO2-uitstoot.  

Bovendien draagt Ritplan bij aan een betere klanttevredenheid door betrouwbare leveringstijden te garanderen, wat essentieel is in een tijdperk waarin consumenten steeds meer waarde hechten aan milieubewuste bedrijven. 

Een optimale transportplanning met Ritplan

Ongeacht de complexiteit van uw transportbehoeften, Ritplan biedt dé oplossing. Of u nu te maken heeft met diverse voertuigen, ladingen, depots, rayons of basisroutes, onze transportplanning software genereert met één druk op de knop een optimale planning voor uw gehele wagenpark, of dit nu uit twee of honderden voertuigen bestaat. Dit alles met een focus op kostenminimalisatie en met volledige aandacht voor alle vereisten en voorwaarden.

Vraag een demo aan

ritplan

Duurzaam transport met Repond en Ritplan 

Ritplan biedt een krachtige geïntegreerde aanpak voor het verduurzamen van uw transportactiviteiten. Door Repond en Ritplan samen te gebruiken, kunt u de prestaties van uw wagenpark verbeteren en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk verkleinen.  

schermen

Aan de slag met Repond en Ritplan

We begrijpen dat de stap naar verduurzaming een uitdaging kan zijn. EVO-it biedt volledige ondersteuning bij de implementatie en het beheer van Repond en Ritplan, zodat u zonder zorgen kunt overstappen naar een groenere manier van werken. Neem vandaag nog contact op!