Repond wagenparkbeheer software

In de dynamische wereld van vandaag is het beheer van uw wagenpark en materieel een belangrijke factor voor succes. Bij EVO-it begrijpen we dat de complexiteit van wagenparkbeheer vraagt om een oplossing die niet alleen veelzijdig en aanpasbaar is, maar ook naadloos aansluit bij uw bedrijfsprocessen. 

Daarvoor ontwikkelden we Repond, uw alles-in-één beheersysteem dat is ontworpen om uw dagelijkse beheertaken te vereenvoudigen en te stroomlijnen. 

wagenparkbeheer software

De voordelen van wagenparkbeheer met Repond:

  • Een gedetailleerd overzicht van de kosten van uw voertuigen en materieel (verbruiks-, kilometer- en draaiuurkosten, kosten van reparatie, schade en onderhoud). 
  • Signaleer afwijkingen in kosten of verbruik. 
  • Signaleer alle keuringen en biedt onderhoudsschema’s per object. 
  • Digitale dossiers per object. 
  • Tankbeurten automatisch inlezen.

Vraag een demo aan

 

Deze bedrijven maken gebruik van Repond

Tankpasgegevens naadloos geïntegreerd

Dankzij onze samenwerking met gerenommeerde partijen zoals Shell, BP, Avia, Texaco, Tinq, Tango, Travelcard en Multitankcard, kunnen tankpasgegevens naadloos worden geïntegreerd in ons systeem. Veel gemeenten, (semi-)overheden en bedrijven maken al gebruik van dit programma en ervaren directe voordelen voor hun wagenparkbeheer. 

tanken

Aangepast aan uw behoeften 

Repond is geen standaardoplossing; het is een systeem dat zich volledig aanpast aan uw specifieke behoeften en situatie. Of het nu gaat om voertuigen, gereedschappen, machines of computers, Repond biedt functionaliteiten zoals tankpasregistraties, diverse keuringen en onderhoudsregistraties. 

Dit betekent dat u een gepersonaliseerd overzicht krijgt van uw materieel, georganiseerd in logische groepen en aangepast met onze database editor om naadloos aan te sluiten bij uw bedrijfsvoering. 

Vraag een demo aan

keuring

Bespaar tijd en behoud overzicht 

Bespaar niet alleen tijd door het werken met Repond, maar behoudt u ook een volledig overzicht over uw wagenpark en materieel. Dit stelt u in staat om u te concentreren op wat echt belangrijk is: uw kernactiviteiten.  

De implementatie van Repond is eenvoudig en het programma sluit naadloos aan bij uw dagelijkse werkzaamheden, waardoor u efficiëntie en gebruiksgemak ervaart vanaf het moment dat u het programma start. 

kantoor

Volledig inzicht in kosten en verbruik 

Eén van de grootste voordelen van Repond is dat het volledige inzicht biedt in de kosten en het verbruik van uw wagenpark. Dankzij een nauwkeurige en gedetailleerde opsomming van alle kosten, van onderhoud tot brandstofverbruik, voorziet Repond u van de benodigde gegevens om de kostprijs per voertuig te berekenen. Ook wanneer u voor belangrijke beslissingen staat over investeringen in materieel, kunt u vertrouwen op Repond als uw betrouwbare partner voor solide onderbouwing. Deze waardevolle informatie is essentieel voor bedrijfsanalyses en helpt u bij het nemen van kostenefficiënte beslissingen. 

kosten

Vlekkeloze samenwerking en integratie 

Dankzij onze samenwerking met toonaangevende partijen en de integratie met systemen zoals Webfleet worden gegevens zoals kilometerstanden moeiteloos gekoppeld aan Repond. Dit zorgt voor een gestroomlijnd gegevensbeheer en maximaliseert de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen. 

Onderhouds- en keuringsbeheer 

Repond vereenvoudigt het beheer van onderhoud en keuringen. Met geautomatiseerde controles en tijdige waarschuwingen voor (VCA) keuringen kunt u eenvoudig een lijst genereren met alle benodigde keuringen voor een overzichtelijke en georganiseerde aanpak.

Aan de slag met Repond 

Kiezen voor Repond betekent kiezen voor wagenparkbeheer die niet alleen nu waarde biedt, maar ook meegroeit met de ontwikkelingen van uw bedrijf. Met heldere overzichten en nauwkeurige kostenberekeningen per voertuig of materieel kunt u weloverwogen beslissingen nemen die rendabel en strategisch zijn onderbouwd. Ons doel is om u te helpen bij het maken van keuzes die uw bedrijf ten goede komen en uw investeringen optimaal benutten. Neem  vandaag nog contact op.