vrijdag 17 november 2023

Innovatie in Logistieke Monitoring

LMS10 markeert een significante stap voorwaarts in het beheren en optimaliseren van logistieke processen, met verbeterde functionaliteit en flexibiliteit ten opzichte van eerdere versies.

Geavanceerde backoffice-functies voor efficiënter Beheer

Een van de toevoegingen aan LMS10 is de geavanceerde backoffice. Deze is ontworpen om het beheer van uw logistieke operaties te stroomlijnen en te vereenvoudigen. De intuïtieve interface biedt een duidelijk overzicht en makkelijke toegang tot alle benodigde informatie, waardoor uw team efficiënter kan werken.

Geïntegreerde Track & Trace voor real-time Inzicht

De toevoeging van een geïntegreerde track&trace-functionaliteit biedt real-time inzicht in de locatie en status van uw zendingen. Dit zorgt voor een verhoogde transparantie en stelt u in staat om proactief te reageren op eventuele veranderingen of vertragingen in het leveringsproces.

Flexibele Chauffeursapp

De chauffeursapp van LMS10 is een van de meest flexibele op de markt. Dankzij de aanpasbare vragenstructuur kan elke gebruiker een versie van de app krijgen die precies is afgestemd op zijn of haar specifieke behoeften, zonder complex maatwerk.

Ontdek LMS10 zelf

Voor bestaande gebruikers van LMS4 is er een apart upgradetraject. Hiervoor ontvangen zij apart bericht om de overstap naar LMS10 te begeleiden. Voor nieuwe en geïnteresseerde gebruikers nodigen we u graag uit om meer te ontdekken over LMS10. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een praktische demo in te plannen. Ervaar hoe LMS10 uw logistieke processen kan transformeren en uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.