Met trots geleverd door Vers Select

Al meer dan tien jaar biedt Vers Select een assortiment van hoge kwaliteit aan horecagelegenheden. Op bescheiden voet begonnen in Zuid-Beijerland, zijn ze doorgegroeid naar Oud-Beijerland, en hebben ze recent in Bergen op Zoom een tweede filiaal geopend na een overname van concullega Ceneha BV. In eerste instantie hadden ze een vaste route met twee voertuigen, maar al snel werd duidelijk dat er een degelijke ritplanning nodig was. Zo kwamen ze uit bij Ritplan.

De planner en hoofd inkoop & magazijn Nathan Hoofdman vertelt: “De grote uitdaging bij onze klanten is dat ze laat hun bestellingen plaatsen, of beter gezegd, nogal vroeg. Daarnaast hebben ze vaak speciale wensen zoals tijdsafspraken.” Ritplan ondervangt deze uitdagingen door een optimale planning te berekenen. Er is bewust gekozen voor een flexibele planning ten behoeve van complete ritoptimalisatie: “Binnen een half uur is het hele planningsproces gereed. De chauffeurs weten wat te doen, laden hun auto en gaan op pad.”

Inmiddels is de groei flink doorgezet en rijdt Vers Select door Nederland met een bakwagen en zes bussen. Dat is mede dankzij het opzetten van de Frietfabriek, waarmee ze friet leveren waar ze trots op kunnen zijn, en die beter past bij een goed restaurant, een moderne bistro of een rustieke bistro dan de friet die door de grote merken wordt gepresenteerd. Ritplan kan de groei van de omvang en de complexiteit van de planningen moeiteloos opvangen. V

Vers Select levert producten waar ze trots op zijn, zodat de horecagelegenheden die hun producten afnemen ook weer trots kunnen zijn op wat zij aanbieden: producten die uw avondje uit naar een hoger niveau tillen. Ritplan ondersteunt Vers Select hierin, door ook de ritplanning naar een hoger niveau te tillen!