Efficiënte route- en ritten optimalisatie voor uw eigen vervoer met Ritplan 

Bij eigen vervoer is het cruciaal om direct contact met klanten te onderhouden. De uitdaging ligt in het realiseren van een optimale transportplanning tegen minimale kosten. EVO-it biedt hier de perfecte oplossing met onze geavanceerde route optimalisatie software, Ritplan. U bespaart wel tot 15% op uw transportkosten.

route optimalisatie header

De voordelen van route optimalisatie met Ritplan:

  • Maak sneller een efficiënte en flexibele transportplanning. 

  • Bespaar 10 tot 15% op uw transportkosten. 
  • Gebruiksvriendelijk systeem in de Cloud of op uw eigen server. 
  • Collega’s kunnen het werk van de planner makkelijk overnemen. 
  • Snel reageren op onvoorziene omstandigheden. 
  • Waardevolle managementinformatie altijd snel voorhanden. 
  • U heeft te maken met de ontwikkelaar, wat resulteert in een snelle reactietijd.

Vraag een demo aan

route optimalisatie

 

Deze eigen vervoerders maken gebruik van Ritplan

Meer dan een routeplanner

Ritplan is veel meer dan alleen routeplanning, zoals u wellicht  momenteel doet met Google Maps. Ritplan is specifiek ontworpen om uw transportplanning met één druk op de knop te optimaliseren. Het houdt rekening met diverse randvoorwaarden zoals tijdsafspraken, spoedorders, voertuigrestricties en seizoensinvloeden. Met onze route optimalisatie software kunt u zich focussen op uw kernactiviteiten, uw transportkosten minimaliseren en de klanttevredenheid verhogen. 

horesca route optimalisatie

Optimale planning zonder moeite 

Of u nu te maken heeft met diverse voertuigen, ladingen, depots, rayons of basisroutes, Ritplan genereert met één enkele handeling een optimale planning voor uw gehele wagenpark. Dit alles met een focus op het minimaliseren van kosten. Hierbij hebben we volledige aandacht voor alle vereisten en voorwaarden. 

Vraag een demo aan

ritplan

Klanttevredenheid staat voorop 

Dankzij Ritplan is het mogelijk om de perfecte match te maken tussen chauffeur en klant, binnen de afgesproken tijdsvensters. In combinatie met LMS biedt Ritplan de optie om automatisch sms- of e-mailmeldingen naar uw klanten te sturen met de verwachte of bijgewerkte aankomsttijden, wat leidt tot verhoogde klanttevredenheid. 

schermen

Real-time inzicht met LMS 

Met LMS kunt u ritten direct digitaal sturen naar smartphones. U kunt gedurende de dag ook ritwijzigingen rechtstreeks naar uw chauffeurs sturen. Door gebruik te maken van de praktijkdata die u verzamelt, krijgt u ook de mogelijkheid om een diepgaande analyse van uw distributieproces uit te voeren​ 

route optimalisatie lms

Aan de slag met Ritplan  

Kiezen voor Ritplan betekent kiezen voor een transportsoftware die niet alleen vandaag de dag waarde biedt, maar ook meegroeit met de toekomstige ontwikkelingen van uw bedrijf.   

  Met zijn modulaire opbouw, integratiemogelijkheden en focus op gebruiksgemak, staat Ritplan klaar om de ruggengraat van uw transportplanning te worden. Ontdek hoe Ritplan uw transportefficiëntie kan verhogen en neem contact op met EVO-it voor een passende, praktische oplossing!